top of page

Support Group

Public·9 members

Romania vs muntenegru, romania vs belarus


Romania vs muntenegru
Bobby Nevils
25 sept 2023

Romania vs belarus

18 noiembrie 2023: belarus – andorra (19:00), israel – românia, elveția – kosovo (21:45) 21 noiembrie 2023: românia – elveția, andorra – israel, kosovo – belarus (21:45) primele două clasate se califică direct la turneul final din germania. Romania 2 n stanciu ( 17') a burca ( 19') belarus 1 v morozov. România - belarus, în etapa a 2-a a grupei i preliminare pentru euro 2024, este programat în această seară, de la ora 21:45, pe arena națională din bucurești. Revenirea echipei naționale pe cel mai mare stadion al țării, cu 55. 000 de locuri, se produce după un an și jumătate. În septembrie 2021, naționala condusă de rădoi învingea liechtenstein cu 2-0. 28/03/2023 uefa european championship qualifiers game week 2 ko 20:45. Venue arena naţională (bucureşti) n. Stanciu 17' 1 - 0. Burcă 19' (assist by r. Romania is playing home against belarus at arena naţională on tue, mar 28, 2023, 18:45 utc.

Romania vs muntenegru

Romania's recent victory was against finland 1-0 at home, but before that victory they lost another two nations league games against montenegro and against bosnia and herzegovina. 2022, 01:00 naționala româniei s-a făcut de râs în giulești, 0-3 în fața reprezentativei din muntenegru. A fost a treia înfrângere în primele patru jocuri ale ”tricolorilor” în această ediție din liga națiunilor. Echipa nationala românia - muntenegru / foto: sport pictures fotbal: portugalia u20 - românia u20, marți, 19:30, dgs 2.

Romania vs muntenegru. România vs Muntenegru

Dacă sunteți în căutarea unei destinații turistice care să ofere peisaje pitorești și o varietate bogată de atracții, atunci România și Muntenegru merită să fie incluse pe lista dumneavoastră. Aceste două țări oferă experiențe unice și încântătoare pentru călători, fiecare cu farmecul și caracteristicile sale distincte. România, situată în Europa de Est, este recunoscută pentru istoria bogată și peisajele sale naturale impresionante. Cu Carpații săi spectaculoși și delta sa unică, România atrage atât iubitorii de natură, cât și pasionații de aventură. De la castele medievale și sate tradiționale, până la orașe fascinante și mănăstiri seculare, România oferă o mulțime de locuri de explorat și de descoperit. Muntenegru, o țară mică dar fermecătoare situată în Peninsula Balcanică, impresionează prin frumusețea peisajelor sale montane și a coastei sale spectaculoase de-a lungul Mării Adriatice. Cu o istorie îndelungată și orașe vechi în stil medieval, cum ar fi Kotor și Budva, Muntenegru este o destinație populară printre călătorii în căutarea autenticității și frumuseții naturale. Plajele sale nesfârșite, munții săi masivi și lacurile sale cristaline fac din Muntenegru o destinație de vis pentru vacanțe relaxante sau aventuroase. În concluzie, atât România, cât și Muntenegru, oferă experiențe turistice unice și fascinante. Fiecare destinație are farmecul și atracțiile sale distincte, dar ambele țări sunt perfecte pentru cei care doresc să se bucure de natură, cultură și aventură. Alegerea dintre cele două destinații depinde de preferințele și interesele dumneavoastră personale. Încercați-le amândouă și veți descoperi frumusețea lor de neuitat! qkmb23lke53


https://www.kmfta.com/group/welcome-to-kmf-trans-group/discussion/c753046f-b6dc-42e5-b1ca-f45dcf5289bb

https://anabelcastroplaza.com/pc-gaming-1500-lei-egt-slot/

Moriani piagi casino

Live liga 1

Me gusta

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page